Webbhotell för företag

Vi på SBBS förstår att du ställer krav på oss som leverantör. Vi är kända för vår höga kvalitet och den stämpeln är vi stolta och glada för.

Vi vet att varje minut din webbplats ligger nere kan betyda en missad kund. Vårt datacenter är under ständig utveckling och vi jobbar aktivt varje dag med att ge dig bästa tänkbara tillgänglighet. I vårt datacenter finns fler inkommande kopplingar mot Internet, UPS med batteridrift och dieselgenerator som ensam kan driva de hundratals servrar vi har. Vid brand släcker vårt system ner den på sekunder och ett effektivt skalskydd med övervakningskameror och säkerhetsklassade dörrar försvårar inbrott avsevärt.

Även om det inte händer ofta blir det ibland fel. Det är först då du kommer märka och uppskatta vår snabba och professionella support. Hos SBBS ingår gratis support av toppkvalitet i alla våra tjänster.

Vi erbjuder väl tilltagna paket som passar de flesta. Om du saknar något i ditt paket har vi flera tilläggstjänster för våra webbhotellpaket. Dessutom använder vi en av världens mest utvecklade kontrollpaneler för kraftfull men enkel administration av ditt företags hemsida.